قصه‌گویی و گوش سپردن به قصه‌ها همواره یکی از مهم‌ترین و رایجترین راههای انتقال تجربه بوده و در میان اقوام مختلف ایرانی، قصه‌ها همچون گنجینه یا میراثی گران‌بها به نسل‌های بعد منتقل شده است. در نگاه آموزشی، تربیتی و پرورشی هم می‌توان نقش برجسته‌ای برای قصه درنظر داشت چرا که بسیاری از مسائل مهم در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان را می‌توان با استفاده از قصه‌گویی ارائه کرد.

از این‌رو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پرچم‌دار قصه‌گویی در ایران با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و تربیت مخاطب کنشگر، اقدام به تاسیس انجمن قصه‌گویی کرده است و در حوزه قصه‌گویی، قصه‌پژوهی، فعالیت‌­های قصه‌­محور، ترویج و آموزش قصه‌­گویی و نیز ساماندهی قصه‌­گویان زیرنظر معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان­ فعالیت می‌کند. انجمنی که با حضور چهره‌های شاخص حوزه به عنوان متولیان، کوشش می‌کند تا ضمن ارائه طرح ‌درس‌های مدون برای پرورش استعدادهای بالقوه، چتری برای حمایت از قصه‌گویان در 31 استان کشور باشد.

 


 

  • 1400/02/12 - 09:53
  • تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور علیرضا آقایی قصه گوو مدرس قصه گویی:

کارگاه آموزشی پادکست در کانون لرستان برگزارشد

نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان زمینه حضورعلاقه مندان را در بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی فراهم می کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون لرستان، عصرامروز یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، نشست مجازی آموزش پادکست بیست و سومین جشنواره قصه گویی درانجمن قصه گویی کانون استان برگزارشد.
این نشست مجازی با موضوع آموزش پادکست وحضورعلیرضا آقایی قصه گو، مدرس قصه گویی و مسئول بخش پادکست جشنواره بیست و سوم در حالی برگزار شد که اعضا، کارشناسان و علاقه مندان به هنر قصه گویی درآن حضور داشتند.
درابتدای این نشست علیرضاآقایی ضمن تبریک روزمعلم و معرفی بخش های مختلف جشنواره، پادکست را در 3بخش؛ پادکست قصه‌گویی، پادکست درباره قصه‌گویی و پادکست قصه‌های فولکلور(پادکست پژوهشی)  توضیح داد و با ارائه نمونه‌های آزمایشی ساخته شده، اعضای انجمن را با چگونگی ساخت این بخش، بیشتر آشنا کرد.
وی در تعریف پادکست گفت: پادکست فایلی است دارای محتوای صوتی با یک موضوع خاص که از قبل تولید شده است و دراینترنت در دسترس علاقه مندان به راحتی قرار می گیرد.
مدرس کارگاه اضافه کرد: تفاوت قصه‌های صوتی و پادکست در این است که پادکست قابلیت بارگذاری در فضای مجازی را دارد و خیلی از اپلیکیشن‌ها و سایت‌های مختلف می‌توانند این پادکست‌ها را منتشر و مخاطبان آن را دانلود کنند.
وی با اشاره به پیشینه‌ی استفاده از پادکست و  کاربردهای آن و چگونگی استفاده از پادکست به‌عنوان یک فایل شنیداری کاربردی و تفاوت‌های آن با برنامه‌های رادیویی،  چگونگی ساخت پادکست برای بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی را بیان داشت.
آقایی گفت: برای ساخت یک پادکست 3 مرحله مهم وجود دارد، اول تهیه و تدارک محتوا، دوم ضبط صدا و سوم ادیت کردن صدا ها که این مراحل بسیار اهمیت دارند و می توانید یک پادکست را به صورت تک نفره، گروهی، مستند و در مورد قصه گویی ارائه کنید.
وی در ادامه با معرفی برخی از نرم‌افزارهای مهم و کاربردی صداگذاری و سایت‌های معتبر افکت و تنظیم صدا و  آموزش چگونگی ساخت پادکست با هریک از این نرم‌افزارها، مطالبی را ارائه کرد و به سوالات اعضای انجمن قصه گویی لرستان پاسخ داد.
گفتنی است: مهلت ارسال آثار شرکت کنندگان تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ در سایت www.kanoonfest.ir می باشد و مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همزمان با شب یلدا به صورت مجازی برگزار خواهدشد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت